"Neturėjome galimybės kontroliuoti žaidimo eigos. Sunku paaiškinti 27 klaidas. Bet kai tiek klaidų surenka tavo komanda, neturi jokių galimybių iškovoti pergalę", - spaudos konferencijoje sakė R. Grigas.

"Gerai sužaidėme, - po dvikovos kalbėjo 12 taškų "Montepaschi" komandai pelnęs lietuvis Rimantas Kaukėnas. - Turime kiekvieną dieną žaisti vis geriau, augti kaip komanda. Jau dabar džiaugiuos mūsų pasirodymu ir adaptacija Eurolygoje. Parodėme, kad esame pajėgi komanda, galinti šį sezoną pasiekti didelių pergalių".

"Montepaschi" komandos vyriausiasis treneris Simone Pianigiani po pergalingų rungtynių teigė, jog komanda neturėtų atsipalaiduoti. "Eurolygoje nėra lengva iškovoti pergalę tokiu skirtumu. Tai buvo puikios rungtynės, beveik aštuoni krepšininkai surinko dviženklį taškų skaičių. Tačiau svarbiausia pergalės priežastis - klaidų ir perimtų kamuolių santykis (11 klaidų, 27 perimtai kamuoliai).

Iš šios dvikovos turėtume pasimokyti, kad jeigu atsipalaiduoji ir žaidi ne taip energingai, varžovas gali duoti atkirtį ir priartėti", - sakė italų treneris.