„Norime, kad „Žalgiris“ kuo geriau pasirengtų Eurolygai, todėl pasistengėme rasti kitą salę rungtynėms“, – teigė „Aisčių-Atleto“ vadovas Mindaugas Puidokas.

Komandos tinklapyje pasirodė informacija, kad Baltijos lygos krepšinio (BBL) rungtynes „Aisčiai-Atletas“ antradienį žais A. Sabonio mokyklos sporto komplekse (Pašilės g.39a). Rungtynių laikas išliko tas pats – 18.30 val.

Pirmadienį kilo nesklandumų, kai paaiškėjo, kad „Aisčių-Atleto“ rungtynės Sporto halėje vyks tuo metu, kai turėtų būti rengiamos „Žalgirio“ ir jo varžovų treniruotės. Tačiau galiausiai antroji Kauno komanda sutiko užleisti vietą „Žalgiriui“.

„Apie tai, kad mūsų rungtynių laikas sutampa su „Žalgirio“ treniruočių laiku, sužinojome tik vakar. Pasistengėme surasti išeitį ir tai padaryti pavyko“, – džiaugėsi „Aisčių-Atleto“ klubo vadovas. Anot jo, rungtynes su Panevėžio „Techaso“ komanda buvo siūloma nukelti į kitą dieną. „Tačiau su tuo varžovai nesutiko, o mums būtų įskaitytas techninis pralaimėjimas, – pasakojo M. Puidokas. – Todėl BBL vadovybė leido rungtynes žaisti sporto komplekse“.

Tuo tarpu „Žalgiris“ tuo metu Sporto halėje rengs treniruotes prieš artėjančias Eurolygos rungtynes. Pagal Eurolygos reglamentą, likus dienai iki dvikovos abi komandos turi treniruotis toje arenoje, kurioje vyks rungtynės.

Anot M. Puidoko, abu Kauno klubai nekonfliktuoja ir ieško geriausios išeities iš susidariusių padėčių.