Susirinkime LKL asociacija delegavo tris atstovus į Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomąjį komitetą: LKL prezidentą Šarūną Kliokį, „Neptūno“ klubo atstovą Saulių Vilką ir „Šiaulių“ klubo direktorių Adomą Klimavičių.

Visuotinis LKL narių susirinkimas patenkino Viešosios įstaigos (VšĮ) „BC Kauno Atletas“ prašymą atleisti nuo stojamojo mokesčio ir krepšinio klubas „Aisčiai-Atletas“ tapo pilnateisiu LKL nariu.

Dar vienu LKL nariu pretenduoja tapti VšĮ „Alytaus krepšinio klubas „Savingis“, kuris taip pat buvo atleistas nuo stojamojo mokesčio. Tačiau VšĮ „Alytaus krepšinio klubas „Savingis“ narystę prieš čempionatą dar turės patvirtinti LKL valdyba.

VšĮ „Panevėžio krepšinio klubas“ buvo dar sykį įpareigotas likviduoti įsiskolinimus žaidėjams, kitu atveju klubas neturės galimybių dalyvauti 2007-2008 metų čempionate.

Susirinkime nuspręsta priimti NKL pasiūlymą ir nuo kito sezono rengti paskutinę vietą LKL užėmusios ir geriausios NKL komandų rungtynes dėl teisės rungtyniauti LKL. Tačiau varžybų sistema ir tvarkaraštis dar bus derinami su NKL.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją