T.Papaloukas, Nikos Zisis ir Ramūnas Šiškauskas CSKA klubui kainuos 7 milijonus eurų per metus.

Be to, CSKA ekipa jau vadinama geriausią gynėjų grandį turinti komanda, kurioje rungtyniauja du Graikijos rinktinės nariai T.Papaloukas ir N.Zisis, Rusijos rinktinės įžaidėjas Johnas Robertas Holdenas bei patyręs veteranas Zacharas Pašutinas.

T.Papaloukas turėjo apie 12 komandų pasiūlymų iš NBA, o apie savo sprendimą krepšininkas žadėjo pranešti po naujokų biržos, kuri vyko prieš savaitę. Beje, pagal NBA taisykles, klubams draudžiama sudaryti naujus kontraktus iki liepos 11 dienos.

Teigiama, jog T.Papaloukui sutartį siūlė ir graikų Atėnų "Panathinaikos" bei Pirėjo "Olympiakos" klubai, tačiau krepšininkas laikėsi duoto pažado ir neišvykęs į NBA, karjerą nutarė tęsti Rusijoje.

Praėjusį sezoną T.Papaloukas sužaidė 25 Eurolygos rungtynes ir vidutiniškai per 24 minutes pelnydavo 9,8 taško, atkovodavo 3,2 ir perimdavo 1,7 kamuolio bei atlikdavo 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją