„Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius sakė, kad finalo varžybos su Madrido „Real“ buvusios aukšto lygio, prilygstančios Eurolygos varžyboms ir jis esąs patenkintas komanda.

Pasak A. Trifunovičiaus, Madrido komanda – turinti didesnį biudžetą ir šiek tiek aukštesnio lygio, tačiau „Lietuvos rytas“ įrodė esąs vertas žaisti Eurolygoje. Treneris „meldžiasi ir tikisi“, kad Ispanijos pirmenybės susiklostys sėkmingai Madrido komandai. Tokiu atveju Eurolygos durys gali atsiverti ir vilniečiams.

„Bet kuriuo atveju, šiuo metu esame geriausios sportinės formos“, - sakė treneris, pasidžiaugęs sirgalių reakcija. Jis taip pat teigė esąs patenkintas komandos sezono pasiekimais, nes „Lietuvos rytas“ parodė, ką gali.

Tačiau komandos žaidėjo Tomo Delininkaičio nuotaika buvo prastesnė. „Pasirodėme ne taip, kaip norėjosi. Kaip ir sakiau, važiavome iš tikrųjų laimėti – gavosi taip, kaip gavosi“, - sakė krepšininkas. Jis mano, kad žaidimo spragos išryškėjo trečiajame kėlinuke - nesugebėta atsitverti žaidėjų po krepšiais ir apsiginti. Krepšininkas sakė negalvojantis apie kelialapį į Eurolygą.

Oro uoste krepšininkų lūkuriavo ir pora neblaivių komandos gerbėjų. Iš pradžių skandavę „Rytas! Rytas!“, vėliau oro uosto prieigose aistruoliai reiškė simpatijas krepšininkui Robertui Štelmaheriui. Iš pradžių vaikinai su krepšininku fotografavosi, tačiau to jiems nepakako – apsikabinę latvį, sirgaliai jo nepaleido ir skandavo „Vygrali, vygrali“ (Laimėjome – DELFI).

Vėliau vienas jaunuolių sekė mašinos link einantį sportininką, apsivijęs kaklą teigė esąs lietuvis ir sakė „ja tebia liubliu“ (aš tave myliu – DELFI).

Kur kas labiau pasisekė Mindaugui Lukauskiui – jo oro uoste laukė gerbėja, krepšininkui įteikusi gėlių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją