Dėl „LKL snaiperio“ titulo ir 4000 Lt prizo varžysis Darius Lukminas (Kauno „Atletas“), J.Blūmas ir Andrius Šležas (abu Vilniaus „Lietuvos rytas“), Marius Kasiulevičius (Klaipėdos „Neptūnas“), Gytis Sirutavičius (Kėdainių „Nevėžis“), Virginijus Sirvydis (Panevėžio „Panevėžys“), Justas Sinica (Vilniaus „Sakalai“), Mykolas Jasaitis (Marijampolės „Sūduva“), Mantas Ruikis (Šiaulių „Šiauliai“) ir Marcelo Machado (Kauno „Žalgiris“).

Konkurso dalyviai per minutę mes po 5 metimus iš 5 skirtingų vietų. 4 metikai, surinkę daugiausia taškų pirmame etape, pateks į pusfinalį. Du krepšininkai, surinkę daugiausia taškų pusfinalyje, kovos konkurso finale.

„LKL snaiperio“ titulą gins Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjas M.Kasiulevičius, pernai kiek netikėtai finale įveikęs pripažintą Vilniaus „Lietuvos ryto“ snaiperį A.Šležą.

Artimiausiu metu paaiškės, kurie krepšininkai atstovaus savo klubams „Taikliojo dvejeto“ ir “Oro karalius” dėjimų konkursuose, o vasario 12 d. bus paskelbti dar 10 žaidėjų, kurie prisijungs prie jau išrinktų „Lietuvių“ ir „Time team“ užsieniečių starto penketų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją