Pirmąjį susitikimą Tel Avive Izraelio čempionai laimėjo rezultatu 86:72.

Mačo pradžia tituluotiems svečiams nieko blogo nežadėjo, jie iki didžiosios pertraukos susikrovė gana saugų 12 taškų pranašumą (48:36). Trečią ketvirtį "Maccabi" pradėjo 6 taškais be atsako ir įgijo jau solidžią 18 taškų persvarą.

Tačiau vėliau prasidėjo aikštės šeimininkų šou, o pagrindinis jo atlikėjas buvo Ravivas Limonadas. Viso jaunojo gynėjo sąskaitoje - 17 taškų, 6 atkovoti kamuoliai ir net 12 rezultatyvių perdavimų.

Rezultatyviau už jį nugalėtojų gretose rungtyniavo tik 25 taškus surinkęs ir 7 atšokusius kamuolius surinkęs Juanas Mendezas. Ido Kozikaro pridėjo 15 taškų.

Nesėkmingai mačas susiklostė S.Jasaičiui. Starto penkete rungtynes pradėjęs lietuvis per 14 aikštelėje praleistų minučių įmetė 2 taškus (1/1 dvitaškio, 0/3 tritaškių), atkovojo bei perėmė po vieną kamuolį ir suklydo bei prasižengė po du kartus.

"Maccabi" gretose naudingiausias buvo komandos lyderis Nikola Vujčičius. Kroato sąskaitoje - 16 taškų (7/10 dvitaškių), 12 atkovotų bei 3 perimti kamuoliai ir 4 rezultatyvūs perdavimai. Lioras Eliyahu pridėjo taip pat 16, Noelis Felixas - 13 taškų.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją