„Noriu paneigti kai kuriuose dienraščiuose pasirodžiusią informaciją, kad vienas iš kandidatų yra Algirdas Brazys. Jo net nebuvo kandidatų sąrašuose. Rašoma, kad A.Brazys yra Gino Rutkausko draugas, o Ainaras Bagatskis – G.Navikausko draugas. Tai yra tendencingai daroma. Mes net nenorime kalbėti apie rimtus kandidatus. Dar niekas net neužsiminė apie 2 trenerių pavardes, o su jais derybos jau gan toli pajudėjusios", - sakė G.Navikauskas.

Tačiau G.Navikauskas kategoriškai atsisakė įvardinti kandidatų pavardes teigdamas, kad norima kandidatus apsaugoti nuo „papildomų telefonų skambučių".

„Kol kas galiu pasakyti, kad ieškome trenerio užsieniečio. Derybas planuojame baigti kitą savaitę. Ne taip paprasta iki galo susiderėti"- sakė G.Navikauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją