„Dabar privalome atsitiesti ir išnaudoti savo namų aikštės pranašumą. Nepaisant sudėtingos situacijos, pasitikiu savo žaidėjais ir tikiu, kad mes galime iškopti į TOP-16 etapo varžybas", – po pralaimėjimo Salonikų „Aris" ekipai sakė „Žalgirio" strategas.

Latvis džiaugėsi, kad po permainingos pirmosios mačo dalies trečiajame ketvirtyje jo auklėtiniams pavyko pavyti varžovus ir persverti rezultatą, tačiau galimybę kovoti dėl pergalės atėmė klaidos.

„Paskutinės dvi trečiojo ketvirčio minutės mums buvo lemiamos. Mes praradome mačo kontrolę ir daugybę kartų klydome. Per šias rungtynes buvome geresni visose srityse, o „Aris" pranašesni buvo tik pagal perimtų kamuolių ir klaidų skaičių, – savo auklėtinių nenorėjo nuvertinti A.Bagatskis. – Trys mūsų ekipos pagrindiniai žaidėjai prarado 12 kamuolių. Tai ir yra pralaimėjimo priežastis – per daug klaidų".

Sveikindamas Salonikų ekipą su pergale A.Bagatskis „Aris" sirgaliams padėkojo už neįtikėtiną atmosferą: „Šioje arenoje nebuvau jau ketverius metus, tačiau matau, jog sirgaliai išliko tie patys ir sukūrė puikią aplinką".

Dvidešimt taškų į graikų krepšį įmetęs Hanno Mottola tvirtino, jog ši nesėkmė komandą labai nuliūdino: „Šioms rungtynėms jautėmės visiškai pasirengę ir tikėjomės iškovoti pergalę bei išsaugoti viltis, tačiau suklydome net 20 kartų ir praradome galimybę išlikti".