„Sunku ką nors pasakyti po tokių rungtynių. Pirmos 15-16 rungtynių minučių buvo labai geros, žaidėme pasitikinčiai, gražiai. Tačiau galbūt tas tempas, kurį pasiūlėme, mums ir pakišo koją. CSKA ne ta komanda, kuri atleistų klaidas“, – kalbėjo A.Bagatskis.

„Trečiame kėlinyje atidavėme iniciatyvą, o per paskutines 7 rungtynių minutes CSKA visiškai kontroliavo rungtynes“.

A.Bagatskiui pritarė ir CSKA treneris Ettore Messina: „Po sunkios rungtynių pradžios mums pavyko apsiginti ir primesti savo žaidimo tempą. Esame laimingi, laimėję Kaune“, - sakė E.Messina.

Komentuodamas, kodėl kauniečių žaidimas sugriuvo po ilgosios pertraukos, treneris A.Bagatskis teigė, kad jo komandos krepšininkai metė „savo“ metimus ir tiesiog nepataikė.

„Buvo daug progų mesti ir žalgiriečiai atakavo laisvi. Tiek M.Machado, tiek M.Popovičius, tiek H.Mottola metė savo metimus, tačiau nepataikė. O kai nekrinta tokiems žaidėjams, kitiems krepšininkams atsiranda įtampa“, – teigė A.Bagatskis.

Paklaustas ar nepagalvoja, kad komanda galėtų rungtyniauti geriau su kitu treneriu, A.Bagatskis pareiškė, kad nesilaiko įsikibęs savo kedės ir, jei reikės, pasitrauks.