“Žalgiris” šių metų Eurolygos sezoną pradėjo ne itin sėkmingai – 1 pergalė ir 3 pralaimėjimai bei 6 vieta C grupėje.

Eurolygos čempiono titulą ginantis Maskvos “CSKA” klubas iškovojęs 3 pergales bei svečiuose netikėtai 67:73 nusileidęs Pau Orthezo “Elan Bernais” ekipai grupėje žengia antras, nusileisdamas tik pergalingai rungtyniaujančiai “Winterthur FCB” komandai.

“Svarbiausia, kad žaidėjai nekreiptų per daug dėmesio į turnyrinę lentelę. Svarbiausia, kas bus ateityje. Po mėnesio galėsime skaičiuoti pergales ir pralaimėjimus. O dabar bet kuri ekipa turi šansų patekti į kitą etapą. Komandų lygis labai panašus ir gali būti daug siurprizų”, - sakė A.Bagatskis.

“Žalgirio” stratego teigimu, komanda išanalizavo klaidas rungtynėse su “Fenerbahce Ulker” ir nori įrodyti, kad tragiškas žaidimas pirmajame kėlinyje tebuvo atstiktinumas.

“Dabar laukia patyrusi “CSKA” ekipa. Ką gi, žaisime ir su “CSKA”. Varžovai labai patyrę, labai pasitikintys savimi ir komandos draugais. Ne veltui jie Eurolygos čempionai”, - sakė A.Bagatskis.

Kalbėdamas kaip reikia žaisti norint įveikti “CSKA” A.Bagatskis pabrėžė, kad žalgiriečiai pirmiausia turi norėti žaisti.

“Geriausiai rungtyniaujame kai žaidžiame greitai ir agresyviai, tačiau per daug neskubėdami. Mūsų komanda jauna, tačiau ambicinga. Svarbiausia, kad žaidėjai jaustų malonumą žaisdami. Buvo akimirkų, kai atrodo žaidėjai atėjo į kasdieninį darbą, o ne žaisti. Nemanau, kad turime dirbti. Turime jausti malonumą žaisdami”, - sakė A.Bagatskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją