Turkai pralaimėję visas trejas pirmąsiąs Eurolygos C grupės rungtynes užima paskutiniąją – 8 vietą.

Nepaisant to, A.Bagatskis teigia, kad ketvirtadienio rungtynėse reikės būti labai atsargiems.

“Prieš sezoną sakiau, kad turkai bus arba lyderiai, arba autsaideriai. Kol kas esu teisus. Tikiuosi, su mumis jie nepradės rungtyniauti geriau. “Fenerbahce Ulker” gretose rungtyniauja daug garsių žaidėjų, tačiau jiems dar trūksta susižaidimo. Kiek teko žiūrėti jų rungtynių įrašus, pastebėjau, kad Turkijos ekipos žaidime trūksta disciplinos, o žaidimas daugiausia remiasi atskirų žaidėjų, o ne komandiniais veiksmais.

“Fenerbahce Ulker” žaidimas avantiūriškas, nėra atsakomybės: įmesim – laimėsim, neįmesim – pralaimėsim. Žaidžiant su tokiomis komandomis reikia būti labai atsargiems”, - teigė A.Bagatskis.

Pasak “Žalgirio stratego didžiausią grėsmę kelia Turkijos klubo snaiperiai.

“Turkijos ekipos žaidėjai labai daug atakuoja iš 3 taškų zonos. Mačiau kelerias rungtynes, kuriose jie atliko daugiau tritaškių nei dvitaškių metimų. Iš toli atakuoja praktiškai visi, gal tik išskyrus Kasparą Kambalą. Ačiū Dievui nors jis dar neišmoko mėtyti iš toli”, - juokavo A.Bagatskis.

Pasak A.Bagatskio, pralaimėjimas praėjusio turo rungtynėse savo aikštėje “Winterhur FCB” krepšininkams neturėjo neigiamos įtakos žaidėjų psichologiniam pasirengimui.

“Prieš Barselonos klubą mes neskubėjom, žaidėm savo žaidimą ir padarėm tik 7 klaidas. Taip pat reikės žaisti ir su turkais – išlaukiant savo momento. Jie turi derintis prie mūsų žaidimo stiliaus.

Svarbiausia – kantrybė gynyboje. Reikės neleisti varžovams “beprotiškai” atakuoti ar kiek įmanoma labiau apsunkinti metimus iš 3 taškų zonos. Atakuodami iš kitų pozicijų turkai vargu ar pateiks siurprizų”, - sakė A.Bagatskis.

“Laukia stipri komanda – stiprūs snaiperiai, stipri priekinė linija. Laukia sunki kova. Mano manymu pagrindinė grėsmė – K.Kambala. Taip pat – Ibrahimas Kutluay, kurį bent akimirką palikus laisvą būsim nubausti 3 taškais. Tačiau mes kiekvieną dieną tampame vis stipresni ir vis geriau suprantame vienas kitą. Po truputį randame savo žaidimą”, -teigė Paulius Jankūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją