Oficialiai sutartis su 56 metų specialistu įsigalios tik po to, kai katalonai Romos "Lottomatica" ekipai, kurioje pastaruosius dvejus metus dirbo S.Pesičius, sumokės kompensaciją už kontrakto su Italijos klubu nutraukimą. Ispanijos dienraščio "Marca" duomenimis, išpirkos suma siekia 400 tūkst. eurų.

Serbą taip pat viliojo ir Madrido "Real" (Ispanija) komandos direktorius Vlade Divacas, ieškantis pamainos iš ekipos atleistam Božidarui Maljkovičiui. Tačiau S.Pesičius vieną "karališkojo" klubo vadovų patikino, kad jau yra davęs žodinį sutikimą treniruoti Žeronos ekipą.

Naujasis "Akasvayu" treneris su komandos vadovais jau pradėjo dairytis naujų krepšininkų. Katalonijos ekipos kandidatų sąraše įrašytos italo Gregoro Fučkos, serbo Milano Gurovičiaus, makedono Vlado Ilievski, vokiečio Patricko Femerlingo, žydo Talio Buršteino bei ispanų Alexo Mumbru bei Victoro Sados pavardės.

Žeroną netrukus paliks aukštaūgis Franas Vazquezas. Beveik po 2 mln. eurų per metus uždirbęs bei "Akasvayu" vadovų lūkesčių nepateisinęs vidurio puolėjas rungtyniaus Barselonos "Winterthur FCB" komandoje.

Jau anksčiau su Žeronos klubu atsisveikino aukštaūgis Roberto Duenasas ir amerikietis Terrellas Myersas. Abu krepšininkai pareiškė, kad nenori žaisti serbo treniruojamoje komandoje.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją