„Pirmiausia vyksiu į Las Vegasą, šiame mieste liepos 14 dieną startuos Vasaros lyga, kurioje dalyvaus dešimt NBA komandų. Vėliau važinėsiu po įvairius universitetus, bendrausiu su geriausiais Amerikos krepšinio specialistais.

Vasaros stovykloje stebėsiu kaip dirba stipriausios pasaulio lygos treneriai, rinksiu žinias ir viską, kas yra geriausia, visa tai, kas bus vertinga, įdomu, grįžęs bandysiu įgyvendinti „Žalgiryje. Rygos universitete esu baigęs psichologijos magistro studijas, dabar įstojau į doktorantūrą, turiu daug teorinių žinių ir jas noriu kuo efektyviau pritaikyti praktikoje, noriu augti kaip treneris. Šios išvykos metu tobulinsiu savo įgūdžius, esu tikras, kad pastaroji kelionė bus labai naudinga tiek man, tiek „Žalgiriui“ ir vėliau duos savo vaisių" – išvykdamas pabrėžė A.Bagatskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją