Tik pernai čempionate debiutavusi Jonavos ekipa pirmąkart klubo istorijoje pateko tarp keturių geriausių lygos komandų.

„CBet“ į priekį išsiveržė antrajame ketvirtyje, kuomet surengė spurtą 22:7 ir po pirmosios mačo dalies pirmavo 43:40.

Nors iškart po pertraukos šeimininkų pranašumas išaugo iki dviženklio (50:40), Kęstučio Kemzūros auklėtiniai ketvirtajame kėlinyje išlygino rezultatą (62:62).

Vis tik lemiamu metu šaltesnius nervus pademonstravo būtent šeimininkai, užtikrintai uždarę seriją.

Naudingiausias nugalėtojų gretose buvo vidurio puolėjas Goranas Huskičius, surinkęs 18 taškų, pridėjęs 6 atkovotus kamuolius ir 21 naudingumo balą. Puikus buvo ir Jeffery Garrettas – su vos 8 taškais amerikietis surinko 20 naudingumo balų, kadangi kaip liūtas kovėsi po krepšiu ir sugriebė 10 kamuolių.

Pralaimėtojų nuo sezoną užbaigusios nesėkmės neišgelbėjo 22 taškus ir 24 naudingumo balus surinkęs lygos MVP Ahmadas Caveris bei neseniai komandą papildęs Jerai'us Grantas, savo sąskaitoje turėjęs 16 taškų ir 27 naudingumo balus.

„CBet“: Goranas Huskičius 18, Glynnas Watsonas 18, Dovis Bičkauskis 16, Edvinas Šeškus 9, Jeffery Garrettas ir Martinas Laksa po 8.

„Wolves“: Ahmadas Caveris 22, Jerai'us Grantas 16, Adas Juškevičius 14, Eigirdas Žukauskas 7, Rashardas Kelly 6.

Pusfinalyje jonaviečiai susitiks su čempionų titulą ginančia Vilniaus „Ryto“ ekipa, kuri savo ketvirtfinalio serijoje 2:0 pranoko Klaipėdos „Neptūną“. Šių komandų keliai pusfinalyje susikirto ir Citadele KMT turnyre, o tąkart triumfavo sensaciją pateikę Jonavos atstovai.

V. Šeškus pirmenybių pusfinalyje paskutinį kartą buvo jau beveik prieš dešimtmetį – 2014-aisiais, kuomet dar treniravo Prienų komandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)