Nenado Čanako auklėtiniai namie 87:85 (12:21, 21:24, 21:16, 33:24) apgynė tvirtovę nuo Tylerio Cavanaugh sugrįžimo sulaukusio Kauno „Žalgirio“ (28-5).

Rungtynės nebekeitė nieko nė vienai ekipai, kadangi žalgiriečiai reguliariajame sezone yra pirmi, o panevėžiečiai – ketvirti. „Žalgiris“ ketvirtfinalyje susitiks su Kėdainių „Nevėžiu-Optibet“, o „7bet-Lietkabelis“ – su Utenos „Uniclub Casino-Juventus“.

„Žinojome, kad šitos rungtynės nieko nelems. Tiek iš varžovų, tiek iš mūsų pusės dvikova nereikšminga, apie ją nenorėčiau išsiplėsti.

Mes žiūrėjome savo tikslų, dalinome minutes, žinoma, bandėme laimėti.

Kažkiek tai buvo ir katės – pelės žaidimas, nes didelė tikimybė, kad su „Lietkabeliu“ susitiksime pusfinalyje“, – po rungtynių kalbėjo K. Maksvytis.

Strategas pasidžiaugė jaunimu ir Tylerio Cavanaugh sugrįžimu.

„Žinoma, smagu, kad grįžo Tyleris Cavanaugh, gal net per daug minučių žaidė. Jaunasis Motiejus Krivas žaidė, pirmas jo išėjimas labai geras, antras šiek tiek prastesnis, bet žiūrėjome savo tikslų.

Žinant, kokios nereikšmingos rungtynės, mieliau būtume pasirinkę treniruočių dieną“, – tvirtino K. Maksvytis.

Šiemet ketvirtfinalio serijose bus žaidžiama iki dviejų pergalių, o pusfinalio, mažojo ir didžiojo finalų serijose – iki trijų laimėjimų. Dėl „Žalgirio“ arenos užimtumo ketvirtfinalio rungtynes kauniečiai bus priversti žaisti ne sau įprastoje aplinkoje.

Penktadienį „Žalgirio“ arena yra pradedama ruošti gegužės 19-21 d. Kaune vyksiančiam Eurolygos finalo ketvertui.

Pirmasis kauniečių ketvirtfinalio susitikimas bus surengtas Prienų arenoje, o prireikus trečiojo jį priimtų Garliavos sporto ir kultūros centras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją