Šios savaitės klausimas – iš Kauno „Žalgirio“ klubo istorijos.

Vadovaudamas Kauno „Žalgiriui“ Vytautas Bimba spaudoje buvo užsitarnavęs avantiūristo epitetą, nes rungtynių pradžioje mėgdavo padaryti kai ką neįprasto, taip iš vėžių išmušdamas ne tik varžovus bei žiūrovus, bet ir pačius žalgiriečius. Kuo tiksliau – dviem arba trimis žodžiais – atsakykite, kokį specifinį ir šiuolaikiniame krepšinyje praktiškai nebesutinkamą taktinį manevrą atlikdavo V. Bimba?

Savo atsakymą rašykite Facebook komentaruose šio straipsnio pabaigoje iki kito ketvirtadienio, spalio 22 d. 13 val.

Šios savaitės konkurso nugalėtojo laukiantis prizas – pasirinkto DELFI žurnalo prenumerata trims mėnesiams. Galėsite rinktis iš skaitomiausių Lietuvoje mėnesinių žurnalų „Moteris“ ir „Panelė” bei kitų populiarių mėnesinių žurnalų: „Cosmopolitan“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.

Prizas atiteks teisingai į klausimą atsakiusiam skaitytojui. Jei tokių bus daugiau, nugalėtojas paaiškės burtų keliu.

Teisingas atsakymas į antrojo konkurso atsakymą skamba taip:
Norėdamas išmušti iš vėžių varžovus Kauno „Žalgirio“ treneris Vytautas Bimba rungtynių pradžioje į starto penketą išleisdavo atsarginius krepšininkus.

Burtų keliu pirmojo konkurso laimėtoju tapo Marius Baikauskas. Sveikiname! Maloniai prašome laimėtoją susisiekti su mumis per mėnesį el. paštu krepsinis@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Dalintis
Nuomonės