Dar po pirmųjų Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių, kurias „Barcelona“ prieš Miuncheno „Bayern“ laimėjo 77:67, katalonų ekipos strategas Šarūnas Jasikevičius prognozavo maksimaliai ilgą seriją pakeliui finalo ketverto link.

„Nežinau, ko jūs laukiate ir tikitės iš šios serijos, bet aš manau, kad bus dar ketverios rungtynės“, – taip po pirmosios dvikovos kalbėjo Š. Jasikevičius.

Ir jis iš dalies buvo teisus. Nors „Palau Blaugrana“ arenoje sirgaliai kūrė fantastišką palaikymą, „Bayern“ antrame mače laimėjo 90:75 bei išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą – 1-1.

Prireiks dar bent dviejų mūšių, o artimiausi šį trečiadienį ir penktadienį vyks Miunchene. Ar pavyks iš priešininkų stovyklos „Barsai“ grįžti be nuostolių ir su bilietu į Belgrade vyksiantį finalo ketvertą?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)