„Man Sabas labai patinka ir dėl to, kad jis turi neįtikėtiną humoro jausmą. Jonas Valančiūnas irgi moka šauniai pajuokauti“, – dėstė pašnekovas.

Vytautas parodijuoja įvairius šalies krepšininkus, trenerius imituodamas jų kalbėjimo manierą, balso tembrą. Vienas tokių personažų – Arvydas Uzbonis, kurios prototipas yra Arvydas Sabonis. Ar dėl to žvaigždė nepyksta? 

„Tikrai ne. Kita vertus, gal Sabas apie tą parodijavimą nieko nežino“, – juokėsi V. Mikaitis.

Neseniai „Pravalturo“ vadovas viešėjo JAV, kur stebėjo keletą NBA rungtynių. Bilietus į Detroito „Pistons“ mačą jam parūpino šio klubo žaidėjas Deividas Sirvydis , o į Memfio „Grizzlies“ dvikovą – J. Valančiūnas.

V. Mikaitis gyvena Kaune, bet gimė ir užaugo Kėdainiuose, todėl labiausiai serga už šio miesto „Nevėžio“ komandą. Jis yra ir Kauno „Žalgirio“ fanas Eurolygoje, tačiau jam neįdomu, kai žalgiriečiai LKL čempionate triuškina beveik visus varžovus: „Man reikia intrigos. Apskritai man įdomiau ir smagiau, kai silpnesnės komandos įveikia stipresnes“.

Vytautas aptarė ir Lietuvos krepšininkų grožį. „Man labai gražus yra Vilniaus „Rytui“ priklausantis, o sezoną Prienų „CBet“ klube baigęs Martynas Pacevičius“, – prisipažino humoristas.

Pasivažinėjimas ir išsamus pokalbis su "Pravalturo" direktoriumi  –  autorinėje V. Čeponio laidoje "Čepas veža".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)