Prieš akistatą klubas pareiškė gilią užuojautą, o pergalę (90:80) pasiekę uostamiesčio klubo žaidėjai ją skyrė Lorenzo taip atiduodami pagarbą skaudžią netektį išgyvenančiam amerikiečiui.

Po rungtynių jautrią akimirką užfiksavo fotografas, o nuotrauką pamačiusi krepšininko žmona Morgan nesulaikė ašarų bei padėkojo ekipos draugams už tokį palaikymą.

Lorenzo Williamsas, Klaipėdos "Neptūnas"

„Sakoma, kad nuotrauka verta tūkstančio žodžių. Ačiū „Neptūnui“ ir komandos draugams, kurie buvo su juo šią sunkią akimirką. Ačiū už jūsų parodytą palaikymą. Ašaros nenustojo riedėti skruostu, kai pamačiau šią nuotrauką.

Esu dėkinga už šį sunkiausią sezoną. Dievas yra geras“, – „Instagrame“ rašė žaidėjo žmona Morgan.

Nepaisant skaudžios netekties, Lorenzo Strasbūre sužaidė geriausias savo rungtynes šio sezono Čempionų lygoje, buvo rezultatyviausias „Neptūno“ gretose, pataikė 3 tritaškius iš 4-ių bei iš viso pelnė 16 taškų (3/4 dvit.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)