Pastarasis dar vos prieš metus, 2017-ųjų pavasarį, surengė įspūdingą solo pasirodymą ir LKL rungtynėse per mažiau nei 30 minučių pelnė net 36 taškus, surinko 47 naudingumo balus ir padėjo Panevėžio „Lietkabeliui“ išvykoje 85:82 palaužti Prienų-Birštono „Vytautą“ – ne tik įmetė lemiamus taškus, bet ir blokavo paskutinį varžovų tritaškį.

Vis dėlto po dviejų sezonų, praleistų Panevėžyje, Broliai palieka šį miestą ir „Cido“ areną – „Lietkabelis“ nusprendė atsinaujinti.

„Neblogai jaučiamės, dabar turėsim laisvo laiko, galėsim pailsėti“, – šeštadienį pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ sakė jie.

Justinui Jankevičiui pasiteiravus, ar nuo šiandien jau galima juos vadinti pensininkais, Lavrinovičiai paprieštaravo.

„Dar nekabiname savo sportbačių. Jeigu atsiras geras pasiūlymas arti namų, gal dar pabėgiosime. Norėtųsi dar, širdis dar labai nori“, – tikino jie.

Broliai prasitarė, kad rimtai svarstytų Virginijaus Šeškaus treniruojamų „Prienų“ pasiūlymą.

„Pas jį būtų įdomu pažaisti, geras žmogus, pažįstame jį asmeniškai. Tai būtų tikrai įdomus variantas, – atviravo jie. – Aišku, gal jis pats jau nebenorės brolių, nes šiemet jau turėjo vienus. Gal bijos, kad galime jam pridaryti kažko“.

Tuo metu į J. Jankevičiaus klausimą, kaip jaučiasi lenkai Lietuvoje, Broliai atsakė šmaikščiai.

„Mes – ne lenkai, o lietuviai. O kodėl klausi? Juk pats esi Jankiewicz ir turėtum žinoti“, – iš peties rėžė Kšyštofas.

„Labai gerai jaučiasi. Lenkams gera Lietuvoje“, – pridūrė Darjušas.

Jie atskleidė, kad didžiausią įspūdį jų karjeroje paliko akistata aikštėje su LeBronu Jamesu, prieš kurį teko trauktis iš kelio.

Kalbėdami apie geriausius visų laikų Lietuvos krepšininkus, Darjušas ir Kšyštofas, žinoma, nepamiršo vienas kito, taip pat buvusio komandos draugo Žygimanto Skučo bei Šarūno Jasikevičiaus, bet galiausiai abu duoklę atidavė šalies krepšinio legendai Arvydui Saboniui.

Brolių manymu, Kauno „Žalgiris“ ir kitą sezoną kaip reikiant patriukšmaus Eurolygoje, nes organizacija dirba tiesiog nuostabiai.

„Jie žais aštuntuke. Nebebus autsaideriai kaip prieš kurį laiką“, – autoritetingai pareiškė dvyniai.

Rudenį 39-tąjį gimtadienį švęsiantys Lavrinovičiai taip pat labai gyrė Sauliaus Prūsaičio dainą „39“, kuri dabar yra jų mėgstamiausia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)