Uostamiesčio ekipa 77:85 (17:19, 15:20, 25:20, 20:26) nusileido „Dzūkijai“ ir užbaigė KMT kovas joms tik startavus.

„Tikra gėda, sunku kažką komentuoti. Žaidėme ne taip, kaip galime ir „Dzūkija“ mus už tai nubaudė. Blogai, kad paskutinė akistata šeštadienį su Alytaus komanda buvo lengva, tai pakišo koją“, – iškart po mačo tiesioginiame eteryje komentavo „Neptūno“ strategas Kazys Maksvytis.

Tuo tarpu „Dzūkijos“ vyr. trenerio asistentas Valdemaras Chomičius dar prieš mačą komentatoriui Vaidui Čeponiui teigė, kad šią akistatą laimės Alytaus komanda.

„Manau, tos rungtynės šeštadienį Alytuje prisidėjo prie mūsų komandos susikaupimo, o lengva „Neptūno“ pergalė užmigdė juos. Nuo pirmų minučių pradėjome „kabintis“ į rungtynes ir tiksliai žinojome ką daryti. Šiandien žaidėjai nepridarė tiek daug klaidų, kiek mes padarėme Alytuje.

Antroje mačo pusėje nepalūžti leido mūsų įžaidėjai, atakuojantys gynėjai. Jie sukontroliavo tą lūžį. Reikiamu momentu išlaikėme kamuolį savo rankose, atidavėme jį tiksliai ten, kur reikėjo ir lemiamu momentu pataikėme.

Reikia ruoštis pusfinaliui. Jei taip žaisime, turime visus šansus eiti toliau, galbūt net žaisti finale“, – po rungtynių kalbėjo olimpinis čempionas V. Chomičius.

Kitos KMT ketvirtfinalio kovos:

Trečiadienis

18.00 val. Kauno „Žalgiris“ – „Šiauliai“

20.10 val. Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Utenos „Juventus“

Finalo ketvertas „Švyturio“ arenoje vyks vasario 17-18 dienomis. Pirmąją dieną bus žaidžiami pusfinaliai, o antrąją dieną paaiškės taurės savininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)