Laidos vedėja Dalia Belickaitė arenoje sutikto žinomą veidą – žurnalistą, visuomenininką ir internetinių laidų vedėją Andrių Tapiną. Pašnekovas, paklaustas, kokį vieną klausimą užduotų vyriausiajam „Žalgirio“ treneriui Šarūnui Jasikevičiui, nurodė, jog teirautųsi, iš kur treneris turi tiek daug energijos.

„Na, aš tikiuosi, kad dar turėsiu galimybę jį pakalbinti kada nors gyvenime, bet mano pats natūraliausias klausimas būtų: „Šarūnai, ar tu nepavargsti taip rėkti?“ Tai visada mane ir žavi, ir stebina, kaip savyje turėti tiek jėgų išrėkti viską. Ir dar paskui per spaudos konferenciją. Ir aš manau, kad jis net važiuodamas namo dar šaukia. Tas jo energijos pliūpsnis yra žavingas dalykas. Absoliučiai“ – tikino žurnalistas.

Be to, A. Tapinas pažadėjo, žalgiriečiams patekus į kitą Eurolygos etapą vieną iš savo laidų praves apsivilkęs žaliai-baltai drabužiais.

„Žalgirio“ arenoje sutikti krepšinio sirgaliai artėjančio Lietuvos 100-mečio proga vardijo, kuris iš žalgiriečių geriausiai sugiedotų Lietuvos himną. Daugiausiai sirgalių balsų sulaukė komandos kapitonas Paulius Jankūnas, kurį savo favoritu išrinko ir jaunosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Laidos pabaigoje #TimeOutŽalgiris kūrybinė grupė arenoje sutiko ir pakalbino Airijos lietuvius, kurie specialiai į Lietuvą atvyko stebėti Kauno „Žalgirio“ rungtynių. Interviu su jais bei kitus vaizdus iš „Žalgirio“ arenoje vykusių rungtynių išvysite naujausiame #TimeOutŽalgiris epizode.