Svarbi pergalė leido vilniečiams iš anksto užsitikrinti antrąją vietą C grupėje.

„Visų pirma, džiaugiuosi, kad laimėjome, esu patenkintas vyrų pastangomis. Stengėmės, ypač gynyboje, patiko energija, su kuria mes žaidėme. To pakako pergalei prieš Limožo klubą.

Man treniruojant turbūt pirmąkart gyvenime komanda neįmeta nei vieno tritaškio. Bet mes įrodėme, kad tas darbas gynyboje gali kompensuoti net ir tokį prastą pataikymą.

Po pergalės duosiu vyrams vieną dieną atsipūsti, bet šeštadienį, gruodžio 30-ąją žaidžiame rungtynes, labai atsipalaiduoti negalime“, – po mačo teigė „Lietuvos ryto“ strategas Rimas Kurtinaitis.

Primename, kad vilniečiai nepataikė nė vieno iš 16 tritaškių ir suklydo 14 kartų, tačiau vis tiek sugebėjo palaužti aikštės šeimininkus.

„Lietuvos rytas“ užsitikrino vietą „Top 16“ etape, čia bus suformuotos keturios grupės po keturias komandas.

Jau tapo aišku, kad Vilniaus klubo varžovu taps galingai šiame sezone rungtyniaujantis Miuncheno „Bayern“ klubas.

Likusios dvi Europos taurės F grupės ekipos paaiškės po trečiadienio rungtynių. Turnyro antrojo etapo kovos vyks sausio 3, sausio 10, sausio 17, sausio 24, sausio 31 ir vasario 7 dienomis.

Į ketvirtfinalį, kuriame bus kovojama iki dviejų pergalių, pateks po dvi ekipas iš kiekvienos grupės. Pusfinalyje ir finale klubai taip pat rungsis iki dviejų pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)