Vyriausiasis panevėžiečių treneris Artūras Štalbergas nebuvo patenkintas auklėtinių žaidimu per pirmąsias 25 minutes, bet per likusį laiką parodytas kovingumas paliko teigiamą įspūdį strategui.

„Pirmąsias 25 minutes mes nerodėme krepšinio. Jeigu būtume žaidę prieš moteris, būtume atsilikinėję. Likusias minutes mačiau vyrus kovojant, atiduodant širdis. Tai man suteikia vilties, jog šis sezonas bus geras. Gero rezultato be kovos, valios ir nusiteikimo bus pasiekti sunku“, – sakė latvis.

– Kaip turėjo atrodyti paskutinė ataka?

– Mes turėjome du pasirinkimus – tritaškį mesti galėjo Jasaitis arba veržtis ir išplėšti pratęsimą. Pirmasis planas nepavyko, o Taltonas nesužaidė pakankamai agresyviai, todėl nebuvo taškų.

– Kodėl nežaidė L. Williamsas ir K. Lavrinovičius?

– Abu žaidėjai turi problemų su nugara. Manau, kad jie greitai grįš, nieko baisaus. Jeigu šiandien būtų finalas, Kšištofas būtų rungtyniavęs. Leidome jam pailsėti, jog neprarastume jo ilgam laikui. Man patiko, kad Taltonas, Skučas, Jasaitis parodė geresnį žaidimą. Kai du startinio penketuko nariai nežaidė, mes parodėme, jog galime kovoti.

– Kodėl mačas nesusiklostė A.Juškevičiui?

– Žaidimas prieš „Žalgirį“ ar „Lietuvos rytą“ lietuviams suteikia daug emocijų, galbūt net per daug. Adas per dvi pirmas minutes gavo dvi pražangas ir to neturėtų būti.

Aš sakiau, kad galbūt per daug emocijų ir reikia žaisti šaltu protu. Nebuvo tokio Ado, kokio mums reikia. Jis yra patyręs žaidėjas ir manau, kad jis iš to pasimokys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)