32 metų gynėjas po blankaus sezono Kauno „Žalgiryje“ nebuvo kviečiamas į Europos čempionatą, tačiau tapęs Klaipėdos „Neptūno“ žaidėju priminė apie save.

11,9 taško ir 14,3 naudingumo balo per rungtynes sustiprėjusioje „Betsafe–LKL“ lygoje turėjo kristi į akį D. Adomaičiui, o R. Seibučio noras apsivilkti rinktinės marškinėlius dabar didesnis nei anksčiau.

„Įsivaizduokit, visi draugai, su kuriais kartu augome, ir visi siekiame bendro tikslo, – duodamas interviu LKL.LT apie rinktinę kalbėjo R. Seibutis. – Visi atvažiuoja su geriausiomis emocijomis, su vienu tikslu kovoti už mūsų brangią Lietuvą. Čia nieko aukščiau negali būti.“

Rubrikoje „Savaitės interviu“ vienas iš „Neptūno“ lyderių taip pat prisiminė šuolį iš Vilniaus „Sakalų“ į Pirėjo „Olympiakos“, gyvenimą Graikijoje ir stiprėjantį „Betsafe–LKL“ čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)