Kol svečiai klausėsi Šarūno Jasikevičiaus svaidomų žaibų, klaipėdiečiai kartu su ištikimiausiais sirgaliais džiūgavo, kalbėjosi, o vėliau ėjo aplink „Švyturio“ arenos salę ir spaudė rankas žiūrovams.

„Įpūdžiai išties geri, ypač antros rungtynių pusės. „Žalgiriui“ per trečią kėlinį leisti įmesti tik aštuonis taškus – išties geras darbas. Tikiu šia komanda. Nesinori girtis, žaidėjai stengiasi, klauso ir ši pergalė nuteikia išties maloniai“, – sakė „Neptūno“ vyriausiasis treneris.

Apie komandos naujoką Malcolmą Armsteadą jis atsiliepė teigiamai, nors šis taškų per beveik 15 aikštėje praleistų minučių ir nepelnė.

„Debiutą vertinu neblogai. Jis atvyko tik prieš keturias dienas. Pirma rungtynių pusė buvo beveik tobula. Antroje rungtynių pusėje šiek tiek pavargo. Jis mums labai padėjo rotacijoje, nes šiandien, kaip matėte, naudojome tik aštuonis žaidėjus. Dėl traumos mums vis dar negalėjo padėti Tomas Delininkaitis, tad naujasis legionierius leido pailsėti Renaldui Seibučiui ir Mindaugui Girdžiūnui. Ir buvo netgi „pliusinis“ po keturių dienų Lietuvoje“, – teigė K. Maksvytis.

„Neptūnas“ Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) iškovojo trečią iš eilės pergalę.

Žurnalistams pasiteiravus, kiek svarbu čempionatą pradėti taip gerai, K. Maksvytis atsakė: „Žvelgiant filosofiškai, geriau gera pabaiga, nei pradžia. Juk čempionatas ilgas, bus dar visko: pakilimų ir nuopuolių. Šiemet mes pabūsime kuklūs, nekalbėsime apie skambius tikslus, tačiau stengsimės kovoti ir nebarstyti taškų kiekvienose rungtynėse“, – akcentavo „Neptūno“ vairininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)