R. Milieškienė 2016-2017 metų sezone Marijampolėje sužaidė puikų sezoną ir net tapo Lietuvos moterų krepšinio taurės finalo naudingiausia žaidėja (MVP).

Praėjusiame LMKL čempionate patyrusi gynėja vidutiniškai pelnydavo po 9,3 taško, atkovodavo po 4,3 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvaus perdavimo. Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL) čempionato statistika panaši – po 7,5 taško ir po 4 atkovotus kamuolius per rungtynes.

38-erių metų krepšininkė „Sūduvoje“ praėjusį sezoną iškovojo savo pirmą karjeroje LMKL aukso medalį, o su pertraukomis Marijampolėje rungtyniauja nuo 2013 metų.

Per ilgą krepšininkės karjerą R. Milieškienė patyrė ne vieną sunkią traumą ir iškentė ne vieną sudėtingą operaciją, tačiau tai užsispyrusios žaidėjos nepalaužė ir leido džiaugtis ilgai trunkančia karjera.

Kaip teigia klubo direktorius Deividas Jurkša, R. Milieškienė klubui yra daugiau nei žaidėja, ji yra tikras pavyzdys jaunosioms krepšininkėms.

„R. Milieškienė – žmogus iš didžiosios raidės. Ji yra tikras pavyzdys visoms jaunoms žaidėjoms – profesionalumas, požiūris į krepšinį ir gyvenimą. Prieš pasirašydami sutartį, su Rita daug nekalbėjome, ji labai nori baigti savo karjerą komandoje, kurioje iškovojo pirmą savo LMKL aukso medalį. Rita yra tikra profesionalė aikštelėje ir už jos ribų. Mes tikime, jog mūsų jaunoje komandoje Rita sugebės perduoti savo neįkainojamą patirtį mūsų augančioms krepšininkėms“, - teigė klubo direktorius D. Jurkša.

„Sūduva“ šį tarpsezonį jau sudarė naujas sutartis su treneriu Tadu Stankevičiumi ir žaidėjomis Kateryna Dobrikova, Lina Mikelevičiene, Neringa Skadaite ir R. Milieškiene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)