„Nepasidavėme, likus 3 minutėms turėjome šansą ir tas nuteikė gerai. Noriu padėkoti komandai už tą triūsą. Dabar bandysime koncentruotis namų rungtynėms. Tai normali situacija atkrintamųjų stadijai. Laimėjome namie, pralaimėjome išvykoje, dabar privalome laimėti namie“, – aiškino „Lietuvos ryto“ strategas.

Tarp pralaimėjimo priežasčių jis išskyrė klaidų kiekį ir pastangų trūkumą.

„Nežaidėme taip drausmingai, kaip per pirmas rungtynes. Padarėme 18 klaidų, leidome nusiimti kamuolius – 12 iš jų puolime. Tie skaičiai rodo, kad mums trūko pastangų. Aišku, kai šias grandis žaidi silpnai, atsiranda tokie momentai kaip „Neptūno“ geras tritaškių pataikymas. Jie juk tritaškius metė net 55 proc. taiklumu. „Neptūnas“ šiandien buvo stipresnis ir nieko nepasakysi. Sveikinus juos. Pasikartosiu: mes šiandien nesugebėjome apsiginti ir praleidome daug tritaškių. Jei norime pakovoti dėl bronzos medalių, privalome ištaisyti klaidas ir laimėti namuose“, – teigė R. Kurtinaitis.

Žurnalistai jam priminė ir kuriozišką situaciją, kai antro kėlinio viduryje R. Kurtinaitis užsidirbo techninę pražangą už tai, kad paprašė minutės pertraukėlės, nors abi pertraukėles jau buvo išnaudojęs dar pirmame kėlinyje.

„Pirmą kartą gyvenime taip. Čia mano klaida. Galvojau, kad viena minutė buvo reklaminė. Aišku, kažkas turėjo mane informuoti, bet yra kaip yra“, – neslėpdamas šypsenos šią situaciją įvertino R. Kurtinaitis.

Prabilus apie įspūdingą A. Butkevičiaus žaidimą, R. Kurtinaitis gyrė varžovų puolėją.

Arnas Butkevičius buvo ta žiežirba, kuri uždegė visą „Neptūno“ komandą ir to pasekoje rezultatas yra toks, koks yra.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)