Sėkmingiau ketvirtąjį kėlinį sužaidęs Kauno „Žalgiris“ palaužė Panevėžio „Lietkabelį“ 73:67.

Rezultatyviausias savo LKL rungtynes sužaidęs A. Lima po mačo savo vaidmens nesureikšmino.

„Nemanau, kad tai buvo geriausios mano rungtynės čia. Taškai man nieko nereiškia. Žinoma, džiaugiuosi, kad šiandien pavyko gerai pasirodyti, stengsiuosi ir toliau likti tame pačiame kelyje. Bet kokiu atveju man svarbiausia yra pergalė. Svečiuose mums reikės demonstruoti kur kas geresnį žaidimą norinti pasiekti dar vieną pergalę“, - teigė A. Lima.

„Žalgirio“ legionierius teigė, kad lyderio vaidmens ėmėsi pajutęs žaidimo ritmą.

„Tiesiog toks buvo žaidimas ir gavosi taip, kaip gavosi. Esu laimingas, tačiau daugiau tokių rungtynių nebus – bus kur kas sunkiau ir mes tam turime būti pasiruošę. Aš galiu pelnyti daug taškų, galiu pelnyti ir nulį – jei komanda laimės, aš būsiu laimingas“, - teigė A. Lima.


„Nebuvo akcentuota, kad žaistume būtent per Augusto. Paprasčiausiai planas buvo toks, kad turime žaisti agresyviai, o šiandien jam gerai sekėsi, sumetė savo metimus. Džiaugiuosi už Augusto“, - teigė „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Vienas iš pagrindinių faktorių lėmusių „Žalgirio“ pergalę – kova dėl atšokusių kamuolių.

„Labai svarbu, kad šiandien mūsų dideli žaidėjai sužaidė sėkmingai. Kiekvienas darė savo darbą. Tikiuosi, kad taip bus visos serijos metu“, - teigė brazilas.

Sekmadienį „Žalgirio“ arenoje žiūrovų buvo neįprastai mažai, o trečiasis arenos aukštas buvo apskritai uždarytas.

„Manau, kad kitose rungtynėse žmonių bus daugiau. Geras oras ir nemažai žmonių išvykę. Esu įsitikinęs, kad kitose rungtynėse žiūrovų bus kur kas daugiau“, - teigė A. Lima.

Antroji finalo serijos dvikova antradienį vyks Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)