„Noriu vyrams padėkoti už kovą visos serijos metu, nekreipiant dėmesio į kažkokias problemas. Žaisti su žalgiriečiais buvo sunku, netrūko fizinės kovos ir kontakto – visi matė, kad paskutinėse rungtynėse pradėjo stigti jėgų puolime, tačiau gynyboje krepšininkai dirbo iš paskutiniųjų. Praleisti 69 taškus žaidžiant su „Žalgiriu“ – geras rezultatas“, – kalbėjo D. Adomaitis.

Visgi netrukus Klaipėdos ekipos ir Lietuvos rinktinės treneris sulaukė kelių gerokai jį papiktinusių klausimų.

„Manau, kvailiausias dalykas ką gali padaryti – taupytis, kai turi galimybių patekti į finalą. Žaidėjai ėjo į aikštelę, kovėsi. Kaip išėjo, taip išėjo“, – ramus po klausimo, kuris varžovas bus parankesnis kovoje dėl bronzos, dar išliko D. Adomaitis.

Tačiau to paties žurnalisto paklaustas, ar po pralaimėjimo nesmerkia „Neptūno“ žaidėjų, D. Adomaitis gerokai pyktelėjo.

„Jūs norite pasmerkti žaidėjus, kad pralaimėjo „Žalgiriui“?, – nustėro jis.

Patikintas, kad neva tai daro kai kurie „Neptūno“ gerbėjai, D. Adomaitis netgi trinktelėjo rankomis per stalą.

„Tai tegul ateina ir man pasmerkia žaidėjus į akis. Visi matė, kaip mes kovojome, nors visi sakė, kad „Žalgiris“ pervažiuos „Neptūną“ 3-0. Mes sugebėjome išplėšti dar vienas rungtynes, kad namuose žiūrovai pamatytų „Žalgirį“, TOP-10 Eurolygos komandą. Ir jūs sakote – smerkti žaidėjus? Jūs gal juokaujate“, – nustebęs kalbėjo jis.


„Neptūnas“ LKL pusfinalio seriją „Žalgiriui“ pralaimėjo 1-3 ir laukia savo varžovų mažajame finale. Jais taps arba Panevėžio „Lietkabelio“, arba Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)