D. Adomaičio auklėtiniai rungtynėse Prienuose turėjo dviženklį pranašumą, tačiau subyrėjo antroje mačo pusėje ir buvo priversti pripažinti pralaimėjimą 89:96. Po nesėkmės, kuri gerokai komplikuoja situaciją turnyro lentelėje, D. Adomaitis buvo pasimetęs

„Pasakysiu taip: tai yra nepateisinama. Nors ir nenoriu išskirti nieko iš žaidėjų, nes mes esame komanda – laimime kaip komanda, pralaimime kaip komanda. Tačiau atrodo, kad kartais dalykai yra daromi priešingai nei pasakyta, tai labai erzina. Na negali tu šitaip atiduoti rungtynių pirmaudamas 10 taškų, darydamas savo klaidas“, – iš karto po mačo kalbėjo D. Adomaitis.

„Yra kažkokios bėdos su galva, nes dalykai daromi priešingai. Kas yra metikas – tą mes paliekame. Žaidėjas gali veržtis – mes jam leidžiame veržtis. Buvo daug situacijų, kai žaidėjai turėjo padaryti konkretų savo darbą, bet jo nepadarė“, – apgailestavo jis.

Tuo metu „Vytauto“ treneris Virginijus Šeškus gyrė savo komandą ir, ypač, Tomą Delininkaitį, kuris šiose rungtynėse pelnė 30 taškų, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir surinko net 45 naudingumo balus.

„Tomas parodė, kad yra komandos lyderis. Šiuo metu nematau taip gerai žaidžiančio „antro numerio“ net ir Lietuvos rinktinėje. Dėkoju jam, dėkoju visai komandai. Nuostabiai žaidžia Laurynas Birutis
jis puikiai prisijungė prie kolektyvo. Svarbiausias dalykas – tas žaidėjų užsivedimas, tai labai įsimintina pergalė“, – teigė V. Šeškus.

Iki reguliariojo sezono pabaigos komandoms liko sužaisti po trejas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)