J. Kraujūnaitė „Kibirkšties“ aprangą apsivilko dar 2011 metais ir tapo Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) vicečempione. Po sezono gynėja persikėlė į kitą Vilniaus klubą – „Jaunuosius talentus“. Įgavusi patirties, J. Kraujūnaitė po dviejų sezonų sugrįžo į „Kibirkštį“ ir jau neužleidžia pagrindinės įžaidėjos vietos.

Šį sezoną 21-erių metų įžaidėja vidutiniškai pelno po 6 taškus, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus ir atkovoja po 3 kamuolius.

Tačiau tai faktai, kuriuos apie J. Kraujūnaitę gali surasti kiekvienas krepšiniu besidomintis aistruolis. O ko nežinome apie šią gynėją?

„Vilniaus universitete studijuoju biologiją. Kodėl biologiją? Nes supratau, kad į politiką galėsiu patekti ir per sportą, o norint į laboratoriją patekti, reikės diplomą parodyti“, - juokėsi krepšininkė.

Sportininkė teigia, kad universitete mokytis jai lengviau, nes nėra tokios didelės kontrolės.

„Darbo dienomis nemiegu daug, nes reikia mokytis ir anksti keltis, o tada vėl mokytis. O savaitgaliais, jeigu niekur nereikia eiti, tai mėgstu pamiegoti iki 13 val. Lėktuvo dar nesu pramiegojusi, tačiau esu porą sykių pramiegojusi treniruotę, o kartą net egzaminą“, - pasakojo J. Kraujūnaitė.

Daugiau apie J. Kraujūnaitės pomėgius ir tikslus, keliones bei svajonių šalis, šiame vaizdo reportaže:

O J. Kraujūnaitei ir visai „Kibirkšties“ komandai palaikymo reikės jau šeštadienį, kai sostinės klubas tęs LMKL pusfinalio seriją su Kauno rajono „Sirenų“ ekipa. Rungtynės Garliavoje prasidės 13 val. „Kibirkštis“ serijoje iki dviejų pergalių atsilieka 0-1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją