Praėjusį savaitgalį į Lietuvą atvykęs 33-ejų metų 196 cm ūgio puolėjas registruotas Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) kovoms ir ant parketo turėtų pasirodyti sekmadienį dvikovoje Utenoje su vietos klubu „Juventus“.

P. Troupe'as pasirinko 11-ą marškinėlių numerį. Jis pernai priklausė Artūrui Valeikai, o užpernai – dabartiniam „Lietkabelio“ trenerio asistentui Juricai Žužai.

Tuo tarpu tik trečiadienį atvykęs Ramone'as Moore'as dar nėra registruotas LKL kovoms, bet tai turėtų būti padaryta iki kovo 13-os dienos, kai baigsis naujų žaidėjų registracijai skirtas laikotarpis.

P. Troupe'as su Karaliaus Mindaugo taurės vicečempionais pasirašė mėnesio trukmės kontraktą, o R. Moore'as – dviejų savaičių. Trenerių štabas nuspręs, kuris žaidėjas liks ekipoje. Neatmetama galimybė, kad abu gins „Lietkabelio“ garbę iki sezono pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)