„Prieš tokią komandą žaisti yra labai sunku – ji puikiai pasiruošusi ir sudėtyje turi labai didelių bei atletiškų žaidėjų. Tai ir lėmė rungtynių eigą. Be to, nors patys kai kuriose pozicijose turėjome pranašumą, juo pasinaudoti nesugebėjome.

Bendrai kalbant, esu patenkintas kova, bet turime daugiau dėmesio kreipti į smulkias detales“, – Eurolygos svetainei kalbėjo 40-metis specialistas.

Šaro „mokytojas“ ir vienas iš idealų Željko Obradovičiaus, su Turkijos čempionais Eurolygoje šventęs jau trečią pergalę iš eilės, išskyrė „Žalgirio“ komandos energiją tiek puolime, tiek gynyboje bei pažymėjo esminį Š. Jasikevičiaus žaidimo bruožą.

„Jie visuomet stengiasi greitai bėgti, atlieka daug perdavimų ir juo itin gerai dalijasi puolime“, – sakė serbų krepšinio guru, pasidžiaugęs, kad žalgiriečiams puolime leido atkovoti „tik“ 11 kamuolių (vidurkis ik tol buvo 18).

„Tai buvo svarbi pergalė prieš labai gerą komandą. Džiaugiuosi, kad mano draugas Šarūnas, kuris taip pat žaidė šioje komandoje, buvo šiltai sutiktas sirgalių. Dar kartą norėčiau žiūrovams padėkoti už puikią atmosferą“, – pridėjo Ž. Obradovičius.

Atsipūsti nei „Žalgiris“, nei „Fenerbahce“ neturės kada – abiejų komandų jau penktadienį laukia dar vienos Eurolygos rungtynės. Kauno klubas namuose priims Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkus, o Stambulo ekipa išvykoje žais su to paties miesto „Galatasaray“ komanda.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)