P. Juodis pripažįsta, kad darbas Lietuvoje – jam prioritetas. „Aš ir pernai stengiausi ieškoti komandos Lietuvoje, tačiau nepavyko susirasti ir teko pakeliauti, pamatyti kitokio krepšinio. Tačiau manau, kad kiekvienam lietuviui visada prioritetas yra žaisti ar treniruoti Lietuvoje“, – pasakojo Kėdainių „Nevėžio“ strategas.

Praėjusius metus P. Juodis praleido dirbdamas Saudo Arabijoje, Medinos „Ohud“ klube. Treneris pripažįsta, kad tai tebuvo nuotykis, tačiau krepšinio lygis egzotiškoje šalyje nustebino. Pasak P. Juodžio, kultūrinius skirtumus jis tikrai pajuto, o likti Saudo Arabijoje ilgesniam laikui nė nesvarstė.

Dirbdamas vyriausiojo trenerio asistentu Kijevo „Budivelnik“ klube, lietuvis paragavo ir Eurolygos duonos. 38-erių treneris neslepia, kad nori sugrįžti į stipriausią Europos lygą: „Meluočiau, jei sakyčiau, kad nenoriu ten sugrįžti. Tai yra svajonė.“

Kėdainių „Nevėžio“ strategas taip pat atskleidė savo žaidimo filosofiją bei papasakojo, kokie treneriai yra jo idealai. Plačiau apie tai – vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją