Pirmadienio rungtynėse abi ekipos galės registruoti po 14 krepšininkų.

„Eksperimentų su kiekvienomis rungtynėmis vis mažės – reikia galvoti apie pagrindinius žaidėjus. Aišku, žiūrėsime rungtynių eigoje“, – teigė strategas.

Traumą patyręs Antanas Kavaliauskas pirmadienį dar nerungtyniaus. Tuo tarpu J. Kazlauskas jau šeštadienį pasirinko galutinį dvyliktuką.

„Iš mūsų reikalauja ir mes turime pasakyti. Aš niekada nebūčiau galutinio dvyliktuko pasakęs taip anksti. Tačiau mes turėjome priimti šį sprendimą ir pasirinkome tuos, kurie šiai dienai geriausi“, – pasakojo treneris.


Šiemet ekipoje bus ir naujų veidų – į galutinę sudėtį pateko Edgaras Ulanovas ir Marius Grigonis.

„Tai drąsūs vaikinai ir mums tai patinka. Jie įneša labai daug energijos tiek treniruočių, tiek varžybų metu. Bet dabar rungtynės bus visiškai kitokios. Komandos dabar bus visiškai kitokios – ispanus aš vertinu kaip antrą ekipą pagal sudėtį po JAV. Ir kitos komandos – tiek Brazilija, tiek Argentina – labai stiprios. Tuo labiau, kad žaisime pas juos. Taip kad rungtynės nebebus tokios, kaip buvo ir tas skirtumas jau nebebus toks. Tada galutinai išaiškės, kas yra kas“, – sakė treneris.

J. Kazlauskas sakė, kad iki Rio olimpinių žaidynių laiko pakankamai, kad komanda pasiektų optimalią formą.

„Pernai labai pradėjome sunkiai. Dar turime penkias rungtynes ir manau jų pakanka, kad susižaisti ar pamatyti savo spragas. Kol kas jaučiamės labai normaliai“, – kalbėjo treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (332)