Dar prieš NBA naujokų biržą jauniausias legendinio Arvydo Sabonio sūnus išsikėlė sau tikslą tapti pirmuoju lietuviu, laimėjusiu NBA čempiono žiedą. Ir atrodė, kad šis svajonė – ranka pasiekiama.

Visgi tiek jį, tiek Ohlahomos komandos gerbėjus už Atlanto apėmusią euforiją netruko pakeisti nusivylimas. Šią savaitę paaiškėjo, kad „Thunder“ palieka ryškiausia komandos žvaigždė K. Durantas, NBA titulą nusprendęs medžioti „Golden State Warriors“ gretose.

Bet kol kas Domanto dėmesys – ne į debiutą NBA, o į pasiruošimą Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms. Su Lietuvos rinktine jis trečiadienį persikėlė į Kauną, o pirmąsias draugiškas rungtynes turėtų žaisti jau sekmadienį, kuomet mūsiškiai Vilniuje išbandys jėgas prieš Venesuelos ekipa.

– Kokį įspūdį paliko „Thunder“ organizacija?, – žurnalistai paklausė D. Sabonio.

– Džiaugiuosi, kad esu rinktinėje ir kad patekau į „Thunder“ komandą. Kol kas klubas palieka žiauriai gerą įspūdį. Prieš rinktinę aš ten buvau keturias dienas, šiek tiek treniravausi su komanda – žiauriai patiko.

– Gal su „Thunder“ vadovais aptarėte jūsų vaidmenį komandoje?

– Kol kas dar nieko nekalbėjau – tik treniravausi.

– Ar nenuliūdote, kad Kevinas Durantas paliko komandą?

– Šiek tiek taip. Smagu komandoje turėti žvaigždę, tačiau ir taip esame gera komanda. Pažiūrėsime. Laukia ilga vasara.

– Kaip sekasi su rinktine?

– Treniruojuosi jau savaitę ir esu žiauriai patenkintas. Esu su geriausiais Lietuvos krepšinio žaidėjais. Kol kas viskas gerai.

– Pernai debiutavote rinktinėje. Gal šiemet galima tikėtis didesnio jūsų indėlio?

– Kiekvieną dieną per treniruotes stengiuosi kuo geriau dirbti, kad treneris pamatytų ir bandysiu žaisti kuo geriau.

– Jonas Kazlauskas sako, kad per daug raumenų užsiauginote.

– Nežinau. Treneris bandys su manimi žaisti kaip jis manys, kaip geriau komandai. Aš bandysiu daryti tai, ko jis nori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)