Antradienį Lietuvos krepšinio federacija (LKF) paskelbė, jog ankstesnis kai kurių LKL komandų prašymas lygos finaluose leisti teisėjauti užsienio teisėjams nebuvo patenkintas.

Paklaustas, ką mano apie tokį LKF žingsnį, Š. Jasikevičius neabejojo, kad kitaip ir negalėjo būti.

„Manau, kad kitokio sprendimo ir negalėjo būti, – sakė strategas. – Bet kalbant apskritai, manau, kad toms komandoms, kurios balsuoja prieš Lietuvos teisėjus turėtų būti gėda.

Kad ir kokia dabar yra situacija, ji nėra bloga. Mes esame lietuviai, negi dabar imsime užsieniečius į rinktinę, jei mums kažko trūktų?

Vienareikšmiškai manau, kad komandoms, balsavusioms prieš Lietuvos teisėjus LKL finaluose ir norėjusioms atimti iš jų galimybę tobulėti LKL turėtų būti gėda. Man tai tikrai būtų.

Manau, kad tai būtų įmanoma nebent tokiose valstybėse kaip Rusija. Ispanijoje, Graikijoje, Italijoje tai yra protu nesuvokiamas dalykas.

Nenoriu per daug reikštis, bet man truputį liūdna, kad daugelis LKL komandų, kurios net nepatenka į atkrintamąsias varžybas ar užima žemesnes vietas balsuoja prieš Lietuvos teisėjus.“

Kitos „Žalgirio“ ir „Pieno žvaigždžių“ serijos rungtynės vyks penktadienį 18 val. Pasvalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)