„FIBA jau daug metų turėjo visas galimybes rengti aukščiausio lygio turnyrus, tačiau, mano nuomone, jie tai darė labai žemu lygiu. Vėliau atėjo Eurolyga ir viskas pasisuko į gerąją pusę. FIBA kalbėti apie sportinį principą yra iš viso absurdas – jie pardavinėja turnyrus, rengia juos, pasakysiu tiesiai šviesiai – „iš lempos“.

Tie žmonės jau seniai turėjo galimybes atstovauti Europos krepšiniui. Jie tai padarė labai prastai, todėl dabar jiems paprasčiausiai atėjo laikas pasitraukti.“

Paklaustas, kokia yra tikimybė, jog Lietuvos rinktinė bus pašalinta iš olimpinių varžybų, Š. Jasikevičius gūžčiojo pečiais.

„Ką aš žinau... Vieną kartą gal ir realu, nes dabar jie konkrečiai eina iki galo, eina „va bank“. Galbūt ir realus toks scenarijus, aš nežinau, ką jie sugeba.

Aš tik norėčiau, kad tokie Europos krepšinio grandai kaip Andrejus Kirilenka, Arvydas Sabonis ar Dejanas Bodiroga, kurie užima aukštas pareigas federacijose, išreikštų agresyvesnę nuomonę, nes, manau, kad visų nuomonė yra daugiau ar mažiau vienoda. Grįžti į FIBA būtų tas pats, kas grįžti 20 metų atgal, o to daryti nesinori.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)