Rizika. D.Redikas per neilgą savo karjerą pagarsėjo skandalais už aikštelės ribų. „Pieno žvaigždžių“ treneris Mantas Šernius, paklaustas, ar rizikavo į komandą pasikviesdamas D.Rediką, sakė: „Net nekyla klausimų. Dovydą šiek tiek pažinojau iki tol. Rizika yra ir jis žino, kad ta rizika paremta tuo, jog jis vis dar nori būti krepšininku. Tai yra jam šansas dar kažkur kabintis. Viskas paremta tuo. Visi žino, jeigu Dovydas grįš ten pat, kur buvo, niekas į jį nebežiūrės“.

Vidurkis. 23 metų krepšininkas „Pieno žvaigždžių“ gretose rungtyniauja vid. po 19 minučių, pelno 3,9 taško (31,9 proc. dvit., 27,8 proc. trit., 87,5 proc. baud.), atkovoja 3,2 kamuolio, atlieka 2,1 rezultatyvaus perdavimo, klysta 1,9 karto ir renka 3,5 naudingumo balo.

Debiutas. Kol kas naudingiausios jo rungtynės Pasvalyje buvo pačios pirmosios – su Utenos „Juventus“. Gruodžio 12-ąją gynėjas pelnė 9 taškus, atkovojo 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 13 naudingumo balų. Beje, 13 naudingumo balų jis dar sykį buvo surinkęs vėl žaisdamas prieš „Juventus“ vasario 6-ąją.

Rezultatyvumas. D.Redikas rezultatyviausią savo mačą sužaidė su Klaipėdos „Neptūnu“. Gynėjas pelnė 10 taškų. Daugiau šį sezoną dviženklio taškų skaičiaus jis nesurinko. Beje, paskaičiuota, kad daugiausiai taškų D.Redikas renka ketvirtajame kėlinyje – vid. 1,7.

Antirekordas. Rungtyniaudamas Pasvalyje D.Redikas pasiekė vieną asmeninį rekordą. Tiesa, ne džiuginantį – klaidų. Pastarojoje dvikovoje su „Vytautu“ jis suklydo 5 kartus.

Mėnuo. Kol kas D.Redikui geriausiai sekėsi gruodį – tada jis rinko vid. 6,5 taško ir 5,8 naudingumo balo.

+/-. Jam esant aikštėje, „Pieno žvaigždės“ įmetė daugiau taškų nei varžovai vienintelėse rungtynėse – su Kėdainių „Nevėžiu“ (+9). Trijuose mačuose šis rodiklis siekė 0, o kituose buvo minusinis. Jam būnant aikštėje, „Pieno žvaigždės“ įmeta vidutiniškai 7,3 taško mažiau nei varžovai.

Sekmadienį nuo 17 val. per DELFI TV tiesiogiai stebėkite „Tete-a-Tete Casino-LKL“ dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)