„Medicininė apžiūra yra juokingas dalykas, paprasčiausiai komandos daktaras pasako, ar tu ją praėjai, ar ne, nors iš tikrųjų jis gali tavęs net netikrinti. Tos 48 valandos realiai leidžia komandai apsispręsti, ar ji nori žaidėjo, ar ne. Pasakė, kad nepraėjau medicininės apžiūros, nors iš tikrųjų aš tą pažiūrą praėjau ir prieš tai jau žaidžiau. Mane tiesiog „išdūrė“ ir taip yra. Trauma buvo pretekstas atsisakyti mainų. Jie apsigalvojo“, – portalui basketnews.lt pareiškė D. Motiejūnas.

Šis 213 cm ūgio kauniečio pokalbis pasiekė ir Detroito spaudą bei patį „Pistons“ trenerį Staną Van Gundy.

„Mums teko išgyventi labai sunkų procesą, po kurio mes priėmėme būtent tokį sprendimą, nes manėme, kad rizika buvo per didelė. Mes atlikome tyrimą ir galiu pasakyti, kad man jo gaila, nes aš suprantu, kad jis piktinasi dėl galimos vertės sumažėjimo ir kitų pasekmių. Mes tiesiog jautėme, kad turime priimti būtent tokį sprendimą“, – dėl mestų kaltinimų gynėsi S. Van Gundy.

Pats krepšininkas tikino dėl susidariusios situacijos besikonsultuojantis su teisininkais – neva „Pistons“ klubas turėjo priėjimą prie jo medicininės istorijos ir šitaip pasielgęs sumažino jo rinkos vertę. D. Motiejūno teigimu, jo sveikata yra gera.

„Viskas kol kas yra gerai. Praleidau „Visų žvaigždžių“ savaitgalį Vankuveryje, kur dirbau su nugaros specialistu. Kiek su juo šnekėjau, pasakė, kad nieko rimto nėra ir viskas laikina. Kol kas aš nieko nejaučiu. Viskas gerai, bet reikia prisižiūrėti, daryti tempimo pratimus, tas vargina, bet tai mano gyvenimo dalis“, – aiškino lietuvis.

„Tokiose situacijose atsidūrę vyrukai visuomet neigiamai reaguos ir mes turime jiems suteikti tokią laisvę. Jis turi teisę reaguoti taip, kaip jis nori“, – lietuvio pasisakymus komentavo „Pistons“ treneris.

Sugrįžęs į „Hjustono“ klubą jis jau spėjo sužaisti dvejas NBA reguliariojo sezono rungtynes.

Susitikime su San Antonijaus „Spurs“ jis žaidė 9 min., per kurias pelnė 2 taškus. O per rungtynes su Milvokio „Bucks“ ant parketo lietuvis praleido 19 min., per kurias surinko 6 taškus.

D. Motiejūno sugrįžimas į aikštelę:

D. Motiejūno komentaras apie „Pistons“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)