„Medicininė apžiūra yra juokingas dalykas, paprasčiausiai komandos daktaras pasako, ar tu praėjai, ar ne, nors iš tikrųjų jis gali tavęs net netikrinti. Tos 48 valandos realiai leidžia komandai apsispręsti, ar ji nori žaidėjo, ar ne. Pasakė, kad nepraėjau medicininės apžiūros, nors iš tikrųjų aš tą pažiūrą praėjau ir prieš tai jau žaidžiau. Mane tiesiog „išdūrė“ ir taip yra. Trauma buvo pretekstas atsisakyti mainų. Jie apsigalvojo“, - basketnews.lt sakė D. Motiejūnas.

Krepšininkas nuramino visus, nuogąstaujančius dėl jo sveikatos būklės: „Viskas kol kas yra gerai. Praleidau „Visų žvaigždžių“ savaitgalį Vankuveryje, kur dirbau su nugaros specialistu. Kiek su juo šnekėjau, pasakė, kad nieko rimto nėra ir viskas laikina. Kol kas aš nieko nejaučiu. Viskas gerai, bet reikia prisižiūrėti, daryti tempimo pratimus, tas vargina, bet tai mano gyvenimo dalis.“

Krepšininkas teigė, kad dėl „Pistons“ klubo veiksmų kalbasi su teisininkais, nes klubas turėjo priėjimą prie jo medicininės istorijos ir taip elgdamasis mažina jo vertę.

Paklaustas, ar yra tikimybės, kad išvysime jį Lietuvos rinktinėje, D. Motiejūnas neturėjo aiškaus atsakymo: „Bus matyti. Labai priklausys nuo to, kaip jausiuosi ir nuo to, kaip komanda baigs sezoną. Yra labai daug aplinkybių, nuo kurių aš esu priklausomas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)