36-erių aukštaūgis traumą patyrė pergalingose rungtynėse prieš Simo Jasaičio atstovaujamą Kapo D‘Orlando „Betaland“ komandą (75:66).

„Buvo paprasta žaidybinė situacija – kovojau dėl kamuolio ir pajutau skausmą“, – kalbėdamas su Krepšinis.lt lemtingą momentą prisiminė „Brolis“.

Pirmadienio popietę atlikti išsamesni tyrimai patvirtino tai, ką pats D. Lavrinovičius suprato iškart po šio epizodo – be gydytojų įsikišimo pasveikti nepavyks.

„Apmaudu, kad mūsų komanda prarado jau keturis pagrindinius žaidėjus, o laukia labai svarbios rungtynės dėl patekimo į kitą etapą. Dėl to apmaudu. Trauma yra trauma – krepšininkai nuo jų neapsaugoti. Tai darbo dalis“, – nusivylimo neslėpė lietuvis, kuriam artimiausiomis dienomis bus atlikta operacija.

Jau šią savaitę „Grissin Bon“ komandos laukia žūtbūtinės rungtynės Europos taurės turnyre. Jai reikalinga ne tik pergalė, bet ir palankus rezultatas varžovų arenoje. Jeigu ne, sezonas Europoje bus baigtas.

Bet vieno savo lyderių pagalbos Italijos vicečempionai šiemet dar gali sulaukti. Aišku, jeigu pasitvirtins pirminės prognozės.

„Jau ir amžius ne tas. Jeigu viskas gerai, tai sako iki mėnesio, bet žiūrėsime. Viskas priklausys nuo komplikacijų, nuo reabilitacijos“, – pasakojo D. Lavrinovičius.

Nors aukštaūgiui jau 36-eri, patyręs traumą jis nė nepagalvojo apie galimybę baigti karjerą. Jo tikslas – laimėti Italijos čempionatą, kuriame „Grissin Bon“ (14/5) klubas šiuo metu rikiuojasi pirmas.

„Nėra ši trauma labai rimta. Aišku, kiekviena operacija nėra maloni – ateitis priklausys nuo gydymosi proceso. O dabar tenoriu išsigydyti ir kuo greičiau atsigauti – juk šiame sezone dar liko 4 mėnesiai, tai dar norisi padėti komandai. O apie tolimesnį sezoną dar nieko negalvoju – svarbu šitą užbaigti“, – žiovaudamas pokalbį užbaigė 211 cm ūgio „centras“.

D. Lavrinovičius šiemet Italijoje per rungtynes rinkdavo po 10,7 taško ir 4,4 atkovoto kamuolio, o Europos taurėje – po 10,2 taško ir 3 kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)