„Man gėda dėl mūsų lygos, kad čia gali įvykti tokie dalykai. Toks sprendimas tiesiog keistas – juk Blattas puikus vyrukas ir tikrai gerai dirbo“, – galvą kraipė NBA trenerių asociacijos prezidentas Rickas Carlisle'as.

Kadangi sezonas jau įpusėjo, o „Cavaliers“ komanda kol kas yra nepavejama savo konferencijoje, D. Blattas tikrai būtų vadovavęs Rytų rinktinei „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, kurios vasario 14 dieną bus žaidžiamos Toronte.

„Tikėkimės, kad po tokio įvykio jis kitąmet vis dar norės dirbti NBA“, – kalbėdamas apie stipriausioje pasaulio lygoje 83 pergales ir 40 pralaimėjimų per pusantrų metų patyrusį bei jau debiutiniame sezone į superfinalą patekusį D. Blattą, vylėsi Dalaso „Mavericks“ strategas.

Tuo metu pats D. Blattas savo pareiškime pykčio ant komandos vadovų neliejo ir dėkojo už galimybę išbandyti jėgas NBA.

„Esu labai dėkingas už galimybę treniruoti „Cavaliers“. Noriu padėkoti Danui Gilbertui ir Davidui Griffinui už progą ir garbę dirbti su tokiais nuostabiais žaidėjais kaip LeBronas Jamesas, Kyrie Irvingas ar Kevinas Love'as. Taip pat norėčiau padėkoti visam trenerių štabui – didžiuojuosi, ką spėjome kartu tiek pasiekti“, – raštiškame pareiškime mintis dėliojo 56-erių specialistas.

Jo vietą vyriausiojo trenerio kėdėje užėmė asistentas Tyronnas Lue, su „Cavaliers“ iškart pasirašęs ilgalaikį kontraktą. Pažymėtina, kad jis palaiko itin draugiškus santykius su komandos lyderiu L. Jamesu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)