Vienas graikų komandos lyderių Giorgios Printezis, Eurolygoje TOP 16 pelnantis po 10 taškų per rungtynes (sezono vidurkis – 14 tšk.) teigia, kad „Žalgiris visoms komandoms yra pavojingas varžovas, o pasikeitus treneriams kauniečių žaidimas tapo agresyvenis. Taip pat G .Printezis pažymėjo, kad kol kas blankus kauniečių startas TOP-16 nereiškia, kad „Olympiakos“ jau turi pergalę kišenėje.

„Manau, kad šio vakaro rungtynės bus sunkios. „Žalgiris“ visada rungtynėse atiduota šimtą procentų savęs, ypač, kai žaidžia namų arenoje. Be to, jie turi gerą komandą, naują ambicingą trenerį. Turėsime labai pasistengti, jei norime išvažiuoti iš Kauno su pergale.

Čia yra Eurolygos TOP-16 etapas. Nesvarbu, kad „Žalgiris” neturi pergalių ir yra paskutinėje vietoje. Šiame etape visi varžovai yra pavojingi ir visus turime gerbti. Praeitose rungtynėse pralaimėjome namuose Bambergo komandai (72:77). Todėl turime būti atsargūs ir labai rimtai žiūrėti į kiekvieną varžovą Eurolygoje“, – apie artėjančias rungtynės Kaune Krepsinis.lt sakė Giorgios Printezis.

Ilgus metus „Olympiakos“ komandai ištikimas G. Printezis jau girdėjo naujieną apie Manto Kalniečio persikėlimą į kitą komandą. Pasak graiko, M. Kalnietis norės geru žaidimų atsisveikinti su Kaunu.

„Girdėjome naujienas apie Kalniečio išvykimą į kitą komandą. Tai neturės didelės įtakos mūsų pasiruošimui, nes jis bus aikštelėje šįvakar. Manau, kad jis stengsis iš visų jėgų, kad paskutinės rungtynės Kaune būtų sėkmingos.

Mūsų tikslai visada yra tokie patys – laimėti kiekvienas rungtynės. O kiek toli nueisime turnyre parodys laikas“, – apie savo ir komandos tikslus trumpai kalbėjo G. Printezis.

Lygiai po mėnesio savo 31-ąjį gimtadienį švęsiantis 202 cm ūgio G. Printezis kauniečiams pasirodys be jam įprastos ilgos barzdos. Graikas nusijuokė, paklaustas, ar dėl to nepraras sėkmės.

„Ne, ne, netikiu prietarais. Nusiskutau tiesiog, be priežasties“, – linksmai pokalbį baigė graikas.

„Žalgirio“ ir „Olympiakos“ rungtynės Kaune prasideda 19.45.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)