Likus žaisti 7 sek. „Dzūkija“ pirmavo 76:74 ir turėjo kamuolį savo rankose, bet po savuoju krepšiu kamuolį gavęs veteranas jį „atidavė“ Deividui Gailiui, kuris metimu iš po krepšio išplėšė pratęsimą.

Tyčia ar netyčia tai padarė 37-erių aukštaūgis, spręskite patys pasižiūrėję vaizdo įrašą. Tačiau akivaizdu, kad dzūkų treneris po pastarojo epizodo tiesiog persiuto – koja spyrė į reklaminį stendą, o pasibaigus mačui neslėpė, jog N. Varnelio elgesys jį tiesiog pribloškė.

„Kai mes turėjome kamuolį, buvo likusios 7 sekundės. Tačiau mūsų žaidėjas, gavęs kamuolį, tiesiog atidavė perdavimą varžovui iš „Lietuvos ryto“. Nieko panašaus nesu matęs. Taip gali pasielgti vaikas, o ne labiausiai patyręs komandos žaidėjas. Sveikinu krepšininkus, jie atidavė viską. Nusipelnėme pergalės ir pralaimėjome tik dėl to kvailo epizodo, – galvą purtė Andrejus Urlepas.– Tas epizodas tiesiog neturi paaiškinimo.“

Rungtynes jo auklėtiniai pralaimėjo per pratęsimą – 82:91, o dzūkų antiherojumi tapęs N. Varnelis per 24 min. pelnė 3 taškus (0/1 dvitaškis, 1/1 tritaškis), atkovojo 3 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus prasižengė, pats išprovokavo 2 pražangas ir suklydo vienintelį, tačiau lemiamą kartą.

Šį rudenį „Dzūkijos“ vardas jau kartą skambėjo minint galimus lažybų skandalus, o komanda dar nė neįpusėjus sezonui spėjo pakeisti pusę sudėties. Tiesa, oficialiai niekas kaltinimų nepareiškė, o situaciją analizavusi Lošimų priežiūros tarnyba jokių įtartinų veiksmų neužfiksavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)