Dvidešimtmetei gynėjai prieš dešimt mėnesių plyšo dešinio kelio kryžminis priekinis raištis, buvo atlikta operacija ir laukė ilga reabilitacija.

„Šiuo metu mano sveikata gera, atlikti keli tyrimai parodė, kad jau esu visiškai atsistačiusi po traumos“, - teigė 178 cm ūgio žaidėja. - Reabilitacija buvo tikrai nelengva, pareikalavusi ne tik daug fizinių jėgų, bet ir psichologinių. Šiuo metu mano sportinė forma yra nebloga, nes jau kurį laiką treniruojuosi kartu su komanda. Laikas parodys, kada galėsiu demonstruoti geriausią krepšinį, bet tikiuosi, tai atsitiks kuo greičiau.“

Šį sezoną J. Kraujūnaitė nuo atsarginių žaidėjų suolelio stebėjo, kaip „Kibirkšties“ komanda pradėjo kovas Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL). Sostinės krepšininkės pirmame rate pasiekė 5 pergales ir patyrė 1 pralaimėjimą.

„Iš vienos pusės, buvo sunkoka visada sėdėti suolo gale ir laukti kol komandos draugės priėjusios duos „penkis“, bet iš kitos pusės, mano pagalbos komandai nelabai ir prireikė, juk po pirmo rato turnyro lentelėje dalinamės pirmą vietą kartu su „Utena“ ir (Marijampolės) „Sūduva“, kas, manau, yra tikrai puikus rezultatas“, - pasakojo J. Kraujūnaitė.

J .Kraujūnaitė dėl traumos buvo priversta praleisi ir vasarą Juodkalnijoje vykusį Europos dvidešimtmečių merginų čempionatą. Iki traumos, praėjusiame sezone, gynėja LMKL sužaidė 16 rungtynių, per mačą pelnydavo po 6 taškus ir atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus.

„Šį sezoną „Kibirkšties“ komanda atrodo stipriau ne tik žaidimo prasme, bet ir komandos. Stiprioji pusė - atmosfera komandos viduje, o kalbant apie patį žaidimą – greitis. Turbūt labiausiai trūksta kantrybės tam tikrose situacijose“, - vardino sostinės ekipos įžaidėja.

J. Kraujūnaitė išbėgti į aikštę oficialiose rungtynėse galės jau šį penktadienį, kai „Kibirkšties“ komanda savo aikštėje, Mykolo Romerio universitete (Ateities g. 20), 18 valandą priims Kauno „Aisčių-LSU“ komandą, kuri turnyro lentelėje žengia penkta.

„Tikslas, kaip ir kiekvienose rungtynėse, gali būti tik vienas – pergalė ir puikus antro rato startas“, - pabrėžė J. Kraujūnaitė. – „Aisčių“ komanda po praėjusio sezono yra stipriai pasikeitusi, komandos lyderės išėjo į kitus klubus. Nors po pirmo rato „Aistės“ labai gerų rezultatų neparodė, manau, kad kovoti prieš jas tikrai lengva nebus.“

Penktadienis, lapkričio 13 d., 18.00 val.

Vilniaus „Kibirkštis“ – Kauno „Aistės-LSU“ (Mykolo Romerio universitetas, Ateities g. 20). Įėjimas nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją