Kaune – kitaip nei Barselonoje

„Žaidimas Kaune prieš „Barcą“ – kiek kitoks. Prieš rungtynes susimatau su keliais draugais ir treneriais, bet išvyka į Barseloną – man tikrai išskirtinė. Arena, prisiminimai, miestas, kurį aš myliu...pamatau visus tuos senus draugus. O Kaune tai tiesiog eilinės rungtynės“.

Pergalė Izmire – didelis pliusas

„Laimėję Izmire įgijome papildomo pasitikėjimo savimi, nes ten pralaimi daug komandų. Rungtynėse žaidėme solidžiai ir, galvojant apie TOP-16 etapą, svarbu iškovoti tokias pergales, kurios ateityje gali būti labai brangios“.

Dabartinė „Barca“

„Nuo Xaviero Pascualio atėjimo komandos žaidimas beveik nepasikeitė. Galbūt jie žaidžia kiek agresyviau gynyboje, bando dažniau dvigubinti žaidėjus, o puolime vis dar yra pavojinga dėl tolimų metimų. Manau, kad jie vis dar priklausomi nuo savo tritaškių. Jeigu sustabdytumėme jų metimus, manau, kad laimėti turėtumėme daugiau galimybių.

Aš tikrai žinau, kad treneris tinkamai paruoš komandą šioms rungtynėms. Vis tik manau, kad turime galimybių juos nuskriausti. Turime išmokti, kaip išnaudoti namų aikštės pranašumu, nes sirgalių palaikymas, gera gynyba, greitos atakos ir kova iki paskutinio kraujo lašo gali suteikti mums vilties“.

Juanas Carlosas Navaroo

„Juanas visada bus tas pats Juanas. Manau, kad ant parketo jis turėtų sugrįžti sausį arba vasarį. Vasarą jis turėjo problemų su sveikata ir stengėsi jas išsigydyti, bet kada labiausiai jo reikės – jis tikrai primins apie save“.

„Žalgirio“ ir „Barcelonos“ dvikova Kaune prasidės penktadienį 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)