Pasirengimo cikle jau du trofėjus į savo kraitį įsidėję LKL vicečempionai nė neketina sustoti ir yra pasiruošę į viršūnę pakilti ne tik Lietuvoje, bet ir antrame pagal pajėgumą Senojo žemyno turnyre.

„Mūsų tikslas laimėti visus turnyrus, kuriuose žaisime. Negalvojame nei apie ketvertuką, nei apie aštuntuką. Mūsų tikslas – laimėti viską, ką žaidžiame“, – grėsmingą žinutę visiems varžovams pasiuntė Europos vicečempionas.

Tiesa, paklaustas, ar galima „Lietuvos rytą“ vadinti aiškiu E grupės favoritu, A. Kavaliauskas neskubėjo įvykiams už akių.

„Oi, čia dar anksti kalbėti. „Bešiktaš“ tikrai yra vienas iš tų kubų, kuris pretenduoja į pirmą vietą grupėje“, – pirmųjų varžovų nenuvertino 31-erių metų aukštaūgis.

Į Vilnių atvyksiančioje Stambulo „Bešiktaš“ komandoje šiemet žais Eurolygos patirties turintys – buvęs žalgirietis Tremmellas Dardenas, lenkas Maciejus Lampe, kroatas Leonas Radoševičius ir turkai Cenkas Akyolas bei Enginas Atsuras. Be to, ekipoje yra ir NBA komandose neįsitvirtinęs amerikietis Nate'as Woltersas.

„Nebus lengva. Tai tikrai geras klubas, turintis daug aukštų žmonių, labai gerus įžaidėjus ir daug metikų. Treneris akcentavo, kad jie greitai bėga į puolimą ir energingai grumiasi dėl kamuolių“, – apie pirmąjį išbandymą pasakojo A. Kavaliauskas.

Jis taip pat pasidžiaugė, kad vilniečiai po metų pertraukos vėl sugrįš į „Siemens“ areną bei teigė, jog komandos susižaidimas – kasdien vis geresnis.

ƒ„Dar trūksta to pusantro mėnesio, kurį kartu su Deividu (Gailiumi – Krepšinis.lt) praleidome, bet daugmaž viskas gerėja“, – sakė vienas sostinės ekipos lyderių.

Akistata tarp „Lietuvos ryto“ ir „Bešiktaš“ komandų „Siemens“ arenoje prasidės trečiadienį nuo 18.45 val.

Europos taurės turnyro E grupėje be lietuvių ir turkų klubų dar žais Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija), Saratovo „Avtodor“ (Rusija), Salonikų PAOK (Graikija) ir Šolnoko „Olaj“ (Vengrija) ekipos. Į kitą Europos taurės etapą pateks keturios stipriausios komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)